Hallo
Ik ben
Machteld

Als je op zoek bent naar iemand voor:

* ontwikkelen van leermiddelen en trainingsprogramma's
* projectleiding bij de implementatie van e-learning
* ontwikkelen van effectieve blended learning trajecten
* tijdelijke ondersteuning van uw opleidingsadviseurs
* het trainen en coachen van uw eigen expert tot trainer

Scroll Down Machteld

Mijn
werk

Wat ze
over mij
zeggen...

"Machteld is iemand die de oplossing weet,
"of er naar op zoek gaat,
analytisch, strategisch en met rust.  Een serieuze partner."
 
"Machteld is in staat om voor wat voor thema dan ook
met een goed onderbouwd en speels ontwerp te komen!"
 

Mijn diensten

Projectleider

Succes wordt bepaald door medewerkers die hun vak verstaan. Daarom is er in organisaties veel aandacht voor Leren en Ontwikkelen. Effectiever en leuker Leren & Ontwikkelen is mogelijk! Als opleidingsadviseur en projectleider kan ik tijdelijke ondersteuning bieden of ingehuurd worden voor een specifiek project. Steeds op maat voor iedere organisatie anders.

Trainer/coach

Experts kunnen uitstekende trainers worden en zo hun kennis overdragen op hun collega’s. Vaak zijn beoogde interne trainers enthousiast en huiverig tegelijk bij deze taak. Ik ondersteun hen,bijvoorbeeld door te helpen om aan te sluiten bij de beleving van de deelnemers. Door met hen het trainingsprogramma te ontwerpen en materiaal te ontwikkelen. Of door hen te leren om te gaan met weerstand in trainingen. Kortom, op diverse manieren kan ik experts helpen excellente trainers te worden.

Ontwikkelaar

Eigen materiaal ontwikkelen en gebruiken om je als organisatie sterk te profileren, je eigen accent te leggen. Bijvoorbeeld een eigen e-learning module, een draaiboek voor een training, of een andere activiteit.

Mijn
werk
wijze

Maatwerk dat is wat ik lever.

Daarom start ik altijd met kennismaken. In ieder kennismakingsgesprek verken ik de vraag van de opdrachtgever. Wat is het probleem en welke oplossingen heeft de opdrachtgever voor ogen?

Welke stappen zijn er nodig om dat te bereiken? Wat verwacht je daarbij van mij en wie zijn er nog meer van belang om de oplossing te bereiken? Daarna, afhankelijk de situatie, maak ik een plan van aanpak, een projectvoorstel of ga ik direct aan de slag.

Neem
contact
met mij
op

 

Machteld van der Veen

Nesciohof 5
4103 WE Culemborg

info@machteldvanderveen.nl

www.machteldvanderveen.nl

06 3860 7704